Håndklædet kastet i ringen: Intet Sankt Hans bål i Gilleleje

Gilleleje Bokseklub giver nu op, og det betyder at der ikke bliver noget Sankt Hans bål på Veststranden i Gilleleje - med mindre nogen er hurtige og overtager arrangementet. (Tekst/Foto: Allan Andersen)

GILLELEJE: Igennem de seneste 10 år har Gilleleje Bokseklub trofast arrangeret Sankt Hans aften på Veststranden, musik, taler, bål og fadøl. Nu har klubben dog givet op og kastet håndklædet i ringen.

Gilleleje bokseklub afholder således ikke Gillelejes traditionelle Sankt Hans på veststranden, og der er ikke nogen oplysninger om at nogen andre skulle have taget handsken op.

– Gilleleje Bokseklub har afholdt dette igennem de sidste 10 år, og det har løbende ikke været en økonomisk gevinst for bokseklubben, forklarer Thomas Møllenberg, Gilleleje Bokseklub, om baggrunden for at opgive det ellers meget populære arrangement til Netavisen Gribskov.

– Vi er virkelig kede af det og håber der er andre der vil tage over for bokseklubben, siger Thomas Møllenberg i en kort meddelelse til Netavisen Gribskov.

Skriv din kommentar her: