Har du kunstnerisk talent? Få dit værk på udstilling i Kulturhavnen

Foto: Kulturhavn Gilleleje.

GRIBSKOV: Går rundt med tanker om at gøre mere ud af din kunst og måske endda sætte den til skue? Nu kan du melde et af dine egne værker til en kommende kunstudstilling i Kulturhavn Gilleleje. Alle med bopæl i Gribskov kan sende værker ind til godkendelse.

Går du med en kunstner i maven og har et værk, du er særlig stolt af? Hvad med at sende et foto af værket ind til Kulturhavn Gilleleje og se om det kan blive udstillet? Kulturhavnen søger efter kreative lokale kunstnere, som enten via malerier, skulpturer eller noget helt tredje kan udtrykke sig inden for tre udvalgte temaer.

Som de fleste nok har bemærket i det øverste banner på siden her, så holder Kulturhavnen en teambaseret fællesudstilling, hvor lokale borgere kan komme med deres bidrag til kunstens verden.

Der er i år to temaer at vælge fra:

Tema 1: Forfald/Patina
Tema 2: Fantasi/Tosserier

Det er ganske brede begreber, så der er en del kunstnerisk spillerum. Og har du ikke et maleri egnet til de to temaer, så er der tid endnu til at gribe penslen og finde et tomt lærred frem.

Enkelte krav til at deltage
Der er et par krav, man skal overholde. Først og fremmest skal du have din bopæl her i kommunen, og værket skal holde sig inden for en størrelse, som er højest 110 cm højt og 80 cm bredt.

Både dit valg af tema og målene på værket skal oplyses i en mail til udvælgelseskomiteen, der håber på mange kreative bud.

Deadline er 13. oktober, og du skal sende komiteen et digitalt billede af dit værk til e-mail: udstilling@kulturhavngilleleje.dk.

Oplys både gerne valgt tema, højde-/breddemål, navn, adresse, telefonnr. og e-mail, sådan at komiteen kan få kontakt til dig, såfremt du er en af de heldige udvalgte.

Udstillingen vil kunne ses i Kulturhavnen fra 14. december 2019 til og med 16. februar 2020.

Udvalgte kunstnere bliver kontaktet personligt.

Skriv din kommentar her: