TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Hells Angels henter rockerhvalpe i Gribskov

GRIBSKOV: Rockergruppen Hells Angels er for nyligt rykket ind i Hørsholm, og i den forbindelse er supportgruppen AK81 blevet forstærket med bla. bandefolk fra Helsinge-området.

Der er tale om Hells Angels støttegruppe AK81, som står for “Altid Klar Hells Angels”, og som er kendt af de fleste efter en række voldsomme drab og drabsforsøg under rockerkrigen i 00’erne, hvor AK81 udførte det beskidte arbejde i krigen mellem Hells Angels og en række indvandrerbander.

Det er Ekstra Bladet som har samlet oplysningerne om støttegruppen AK81, som ifølge Ekstra Bladet nu består af cirka 40 personer på landsplan og som allerede har gjort sig bemærkede i bla. Pusherstreet på Christiania.

Bandefolk rekrutteret i Helsinge
Hells Angels har en helt ny afdeling i Nordsjælland, Copenhagen East, og her er der rekrutteret ca. 20 rockerhvalpe til AK81 fra de kendte kriminelle grupperinger omkring Helsinge og Kokkedal.

AK81 blev omkring 2007 født i en bokseklub hos Hells Angels på Svanevej i København i 2007, idemanden bag gruppen var gucci-rockeren Brian Sandberg som i dag er ude af såvel Hells Angels som Bandidos i såkaldt ‘Out’, som svarer til gamle dages ‘Bad Standing’.

Den anden hovedmand bagved AK81, Jørn Jønke Nielsen, er ligeledes ude af Hells Angels.

– Vi moniterer tæt på de bevægelser, der er i rocker- og bandemiljøet, herunder dannelsen af eventuelt nye fraktioner eller bander, men vi kommenterer ikke de enkelte grupperingers gøren og laden, siger Henrik Sønderby, som er politiinspektør i Nationalt Efterforskningscenter, til Ekstra Bladet.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links