Hockey-turnering: Hiv fat i vennerne og saml et hold

De tre små gutter er nok lidt for små til at være med i turneringen, men deres storebrødre og forældre er mere end velkomne til at finde de matchende t-shirts frem. Tekst: David Abildgaard. Genrefoto: Steffen Zimmermann, Pixabay

TISVILDELEJE: Traditionen tro afholder Tisvilde Hegn Orienteringsklub hockeyturnering mellem jul og nytår, hvor alle er yderst velkomne. Turneringen finder sted 28. december.

Det kan betale sig at skynde sig med en tilmelding, for sidste år var der rekordmange hold. For at kunne sammensætte holdene skal man derfor tilmelde sig selv eller sit hold til Tim Falck Weber fra THOK senest to dage inden. Du kan finde kontaktoplysninger på klubbens hjemmeside: www.tisvildehegnok.dk.

Du kan enten deltage alene, og så lade THOK finde et hold til dig, eller melde med et helt hold. Det er ganske gratis at deltage.

Alle kan deltage
Du behøver ikke være medlem af klubben for at deltage.

“Alle er yderst velkomne, og det er altid virkelig sjovt med fuld fart over feltet og hård konkurrence holdene imellem”, lyder det fra klubben.

Turneringen starter med indledende runder med alle hold mod alle. Til sidst spilles der den altid meget spændende finalekamp. I pauserne mellem de mange kampe vil der være lidt til ganen til de fremmødte.

“Sidste år var der rekorddeltagelse, som gerne må blive slået igen i år, så hop i træningstøjet og kom frisk og vær med. Det kræver ingen forudsætninger ud over lysten til at have det sjovt”, lyder det glade budskab fra arrangørerne.

TID: Lørdag den 28. december 2019, kl. 10-15.
STED: Sankt Helene Skole, gymnastiksalen, Tisvilde Bygade 37, Tisvildeleje.
ENTRE: Gratis.

Leave a Reply