Hør anderledes julefortællinger i Kulturhavnen

(Foto: Genrefoto. Tekst: Presse/Siff Camilla Kingod.)

Foto: Pixabay.

GILLELEJE: Nordkystfortællerne byder på julehistorier for børn og voksne i Kulturhavn Gilleleje den anden søndag i advent.

– Det er snart jul. Det er for de fleste mennesker i sig selv en god historie, men når medlemmerne af Nordkystfortællerne giver sig til at improvisere over forventningerne til højtiden, kan det vise sig at blive en helt anden historie, udtaler næstformand for Nordkystfortællerne, Ann Mari Urwald i en pressemeddelelse.

Det kan du selv få at høre, hvis du møder op til Nordkystfortællernes søndagsfortælling i MIX-hjørnet i Kulturhavn Gilleleje, søndag 9. december, klokken 15:00-17:00.

For børn og voksne
På denne anden søndag i advent slipper tre af Nordkystfortællernes lokale medlemmer, Lisbeth Lund, Simon Simonsen og Karl Erik Frederiksen fortællelysten og julestemningen fri med nogle af deres egne juleinspirerede historier.  Historierne kan nydes af både børn og voksne.

Fortællergruppen Nordkystfortællerne består af Karl Erik Frederiksen, Ann Mari Urwald, Ibrahima SoryDially, Beate Richter, Simon H. Simonsen, Lisbeth Lund og Allex Fersbye. Tre af gruppens medlemmer deler ud af juleinspirerede historier, der kan nydes af både børn og voksne den anden søndag i advent. (Foto: Presse. Tekst: Siff Camilla Kingod.)

Om Nordkystfortællerne
Nordkystfortællerne er en gruppe, der udøver den mundtlige fortælletradition- og kunst. Gruppen har holdt sammen i adskillige år. De fleste i gruppen begyndte at fortælle historier sammen i 2002. Hermed er Nordkystfortællerne blandt Nordens 10 ældste og mest erfarne fortællergrupper. Gruppen adskiller sig fra mange andre grupper ved, at medlemmernes fortællestil og typen af historier, de vælger at underholde og engagere publikum med, er vidt forskellige.

Fortællergruppen Nordkystfortællerne holder som navnet antyder til i Nordsjælland og har siden efteråret haft fast tilholds- og fortællested i Kulturhavn Gilleleje, hvor årets sidste fortællearrangement finder sted.

Entréen koster det samme som en biografbillet, 75 kroner for voksne – og fri entré for børn sammen med voksne. Billetter købes via hjemmesiden  www.kulturhavngilleleje.dk eller ved indgangen – hvis der er ledige pladser.

TID: Søndag den 9. december, klokken 15.00-17.00.
STED: MIX-hjørnet, Gilleleje Bibliotek, Kulturhavn Gilleleje, Peter Fjelstrups Vej 12, 3250 Gilleleje.
ENTRÉ: 75 kroner for voksne. Gratis for børn i selskab med voksne. Køb billetter her.

Skriv din kommentar her: