Høringsfristen er for kort i sag om kommende badehotel i Dronningmølle

Grafik: Netavisen Gribskov.
DEBAT: Kære Gribskov Kommune. Vi beder om udvidelse af høringsfristen, til det bliver muligt at åbne DronningMøllehuset, med forsamlingsregler, der sikrer borgerne mulighed for at mødes, diskutere og få skabt tydelige forventninger til det samlede lokalplansforslag.

Heriblandt en vision om at udskrive en arkitektkonkurrence, der kunne kvalificere et byggeri, der matcher alle fremtidens krav og samtidigt kunne blive et stykke arkitektur, der rækker ud i området og styrker hele områdets rekreative og kulturelle relevans.

Mvh

Dronning Sophies Kreative laboratorium.
v/ Maud Margrethe Pedersen, Dronningmølle

Redaktionel note: Kommunen har modtaget en henvendelse fra ejeren campingpladsen ved Dronningmølle, som ønsker at udvide campingpladsen med et nyt badehotel i fire etager, feriehytter og udendørsfaciliteter tæt på stranden. Planerne blev godkendt sidste år i det politiske plan-udvalg, men kræver en ny lokalplan, som er ved at blive udarbejdet.

Du kan læse mere om planerne om badehotellet ved at hente følgende pdf-dokument: Opstartsredegørelse for lokalplan 309.07 for Campingplads og badehotel i Dronningmølle (25 sider)

3 KOMMENTARER

Leave a Reply