Høstudstilling i Det Gamle Posthus i Gilleleje

Kunstner: Geert Ahrends. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
GILLELEJE: Så er tiden kommet til sommerens sidste udstilling af malerier i Det Gamle Posthus i Gilleleje. På udstillingen vil otte dygtige og erfarne kunstnere vise deres meget forskellige værker.

Kunstnerne er følgende:

Claus Andreasen er rejseleder – primært på trekkingture i Nepal. Claus viser fotografier af menneskene fra fjerntliggende egne  i Himalaya.

Rene Nielsen er maler og musiker. Han udstiller malerier og bronzefigurer bl.a. fra den censurerede udstilling i Hillerød i 2019. Han har udstillet og deltaget i flere workshops i udlandet. Maler landskaber, figurer og opstillinger.

Charlotte Thymark.

Geert Ahrends har arbejdet som arkitekt samtidig med at han er blevet undervist af kendte kunstnere som Joseph Salomon, Ulrik Hoff og Christoffer N. Andersen. Billederne er figurative/realistiske.

Lene Kure Larsen maler mest ekspressionistisk med genkendelige elementer, men også med andre stilarter.

Lena Schubell maler abstrakt på lærred. Stemningsfulde billeder med stramme kompositioner og bløde farveovergange. Uddannet på Mable Roses Malerskole. Deltog i den censurerede udstilling: Roskilde Åben 2019.

Preben Schubell deltager med maleri og papirarbejder.

Charlotte Thymark er grafisk formgiver og maler i olie og akryl, hvor farverne tillægges den allerstørste betydning. Har udstillet flere steder i Danmark og udland.

Ruth Schnor udstiller Croqui-damer i stentøj, der er raku-brændt samt tillige glaskunst i sprudlende farver.

TID: Udstillingen er åben: Tirsdag til søndag kl. 11-16 og når flaget er oppe. Fernisering: Lørdag den 1. august kl 11 – 14.
STED: Gilleleje Stationsvej 6, 3250 Gilleleje.
ENTRE:
Der er fri entre. Udstillingen afvikles efter de gældende Corona-forskrifter.

Leave a Reply