Hovsa: Kameramand røg til jorden under TK Fightnight

GILLELEJE: Alles øjne var rettet mod bokseringen det meste af aftenen i Gilleleje Hallen – men undervejs skete der et lille uheld som heldigvis mest af alt ridsede stoltheden.

Nicholai Wie fra Gilleleje Bokseklub var i ringen mod Sejer Bøllehus fra bokseklubben Kvik fra Ballerup, og de to boksere boksede en fin kamp som endte med sejr til Sejer Bøllehus – men undervejs måtte Ekstra Bladets live-fotograf sande at tyngdekraften er ægte.

Under 2. omgang af boksekampen kom fotografen til at træde udenfor sin platform, og styrtede herefter til jorden – han fik dog afbødet sit fald idet han landede delvist ovenpå en af kampens officials og havde held til at gribe fat i et bord på vejen ned.

Der skete lidt skade på live-kameraet som dog hurtigt blev reparareret, og sat i aktion igen.

Kameramanden selv tog hele styrtet med et smil, og var også nysgerrig efter om nogle af de andre fotografer havde fanget uheldet – og det havde vi.

Jobbet som kameramand under en boksekamp kan godt være lidt farligt – EB’s live-kamera røg en tur på gulvet da kameramanden kom til at træde udenfor platformen under aftenens 2. kamp. (Foto/Video: Allan Andersen)
Her griber en officials lige fat i armen på kameramanden, og hindrer derved det værste af faldet. (Foto: Allan Andersen)
Kameraet fik nogle skader ved faldet, men ikke værre end at det hurtigt kom live igen. (Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply