Hovsa: Mand faldt 5-6 meter ned fra skrænt

DRONNINGMØLLE: Der blev torsdag aften ved 23-tiden slået alarm om en nedstyrtning, en mand var på ukendt vis styrtet ned fra skrænten ved Dronningmølle Strand.

 

Uheldet var sket nogle hundrede meter vest for redningsnummer K290, som er den store P-plads ved søen, og det første hold af redningsfolk efterlod deres brandkøretøj på P-pladsen og gik herefter via stranden frem til uheldsstedet.

De øvrige køretøjer fandt dog frem til manden via Nordkrogen, som hurtigt blev proppet med blå blink.

Det var ca udfor sommerhusvejen Nordkrogen at manden var styrtet ned, og bevoksningen på stedet gav redningsfolkene lidt udfordringer med at komme frem til den kvæstede mand, men operationen lykkedes.

Indsatslederen for Frederiksborg Brand og Redning, Jesper Marcussen, oplyste på stedet at manden var kommet sikkert op ved brug af en marinebåre og reb. En helt igennem klassisk redningsopgave som forløb problemfrit.

Efter at være kommet sikkert op på fast grund, blev den uheldige mand båret op i ambulancen hvor paramedicinerene tilså ham, inden de satte kursen mod Hillerød Sygehus. Der var ingen oplysninger om mandens tilstand, udover at han var ved bevidsthed, så det vides ikke om han pådrog sig nogle skader ved den uheldige tur ud over kanten til Dronningmølle Strand.

Leave a Reply