Hovsa: Pludselig opbremsning gav buler på Almevej

ALME: Fredag eftermiddag stødte to personbiler sammen på Almevej, og en passager i den ene bil kom lettere til skade da denne ikke benyttede sin sikkerhedssele.

En lille personbil ramte fredag eftermiddag omkring kl. 16.30 en firhjulstrækker på venstre baghjørne, uheldet blev angiveligt udløst grundet en kombination af en pludselig opbremsning samtidig med et øjebliks uopmærksomhed hos føreren af den bagerste bil.

De to førere af bilerne var begge helt uskadte, mens en kvindelig passager i den bagerste bil kom lettere til skade med muligt brud på næsen som følge af manglende brug af sikkerhedsselen. En ambulance kom ud til uheldsstedet, hvor passageren forsigt blev taget ud af bilen og kørt til skadestuen på Hillerød Hospital til kontrol.

Begge bilister blev på uheldsstedet rutinemæssigt kontrolleret for alkohol, og blev begge helt frikendt af alkometertesten.

Senere fredag blev den unge kvinde igen udskrevet, mens føreren af bilen blev sigtet for manglende agtpågivenhed, hvilket udløser en bøde på ca. 2500,- mens det videre forløb omkring uheldet formentlig skal afklares mellem forsikringsselskaberne.

Uheldet skete på en helt lige strækning, og der var ingen som kom noget alvorligt til ved kollisionen. (Foto: Allan Andersen)