Hus udbrændt i Helsinge: Tre unge piger undslap flammerne

(Foto/Tekst: Allan Andersen)

HELSINGE: Tre 15-årige piger er ifølge Nordsjællands Politi sluppet ud af et brændende hus på Nellerødvej, tidligt søndag morgen. Alle tre er kørt til kontrol på skadestuen, oplyser politiet.

Senere på dagen blev den oplysning dog rettet til at blot den ene af de unge var kørt på hospitalet til observation for røgforgiftning, mens de to andre piger var uskadte.

En bygning på en villagrund på Nellerødvej i Helsinge var søndag morgen kl. 06.25 fuldstændig overtændt, der befandt sig tre personer i huset da ilden opstod og de undslap alle flammerne – der er ifølge politiet ikke grundlag for at mistænke at der skulle være nogen personer i den udbrændte bygning.

Den udbrændte bygning er en af to bygninger på en stor villagrund, og er i forbindelse med en carport. Bygningen er dog seperat og selve den 300 m2 store hovedvilla er ikke ramt af branden.

Frederiksborg Brand & Redning arbejder på stedet med brandfolk fra stationerne i Helsinge og Gilleleje, ilden er nedkæmpet og der er ved 8-tiden alene efterslukning tilbage på stedet. 

Under efterslukningen vil den udbrændte bygning blive rutinemæssigt gennemgået for en sikkerheds skyld for eventuelle personer – selvom intet tyder på at der skal være nogen tilbage i brandtomten.

Nordsjællands Politi og brandvæsenet har endnu ikke nogen klar idé om, hvad årsagen til branden kan have været, brandstedet vil blive afspærret og skal senere undersøges af politiets brandteknikere.

Der var tre 15-årige piger i den udbrændte bygning, alle undslap flammerne med livet i behold. (Foto: Allan Andersen)
Skriv din kommentar her: