Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

I AFTEN: Fernisering med jazzcafé i Ramløse

RAMLØSE: Lis Glidal udstiller i Ramløse Sognelænge med fernisering i aften, torsdag, kl. 19. Alle Velkomne til både et glas vin og en omgang jazz.

Det er karakteristisk for Lis Glidal, at hun ikke er bange for at tage en udfordring op og engageret kaste sig ud i at løse opgaverne. I 12 år var hun formand for kunstværkstederne i Møllestien, indtil det måtte lukke og rives ned til fordel for det tætte etagebyggeri i Helsinge centrum. Nu er aktiviteterne med værksteder for foto, grafik og maleri så flyttet til det unge kulturhus – Ramhuset – i Ramløse.

Lis Glidal. Foto: Presse.

Hun har ligeledes siden halvfjerdserne undervist kommunens skoleelever på diverse skoler som faglærer i billedkunst. Og med i bagagen også en uddannelse som dekoratør , ligesom hun siden 1979 har været med i Gribskovmalernes bestyrelse.

“Aktuelt opfordrer hun politikerne til ved kommende valg til kommune og region, at de skal komme på banen og gøre Helsinge mere kendt som Kunstens By. Som talskvinde for kunstens betydning er hun fortsat på barrikaderne i kampen for ligestilling og retfærdighed i samfundet”, står der i en udsendt pressemeddelelse.

Lis Glidals aktuelle udstilling i Ramløse Sognelænge slutter ved årsskiftet 2021.

Fernisering den 4. november kl. 19 og traditionen tro herefter Jazzcafé til tonerne fra Pastor Porsagers Jazzkapel.

Alle er velkomne – ingen entré.

Skriv en kommentar

Facebook
Twitter
LinkedIn

Seneste nyheder:

Tip os!