I aften: Foredrag om sorg og afsked

GRÆSTED: I aften, tirsdag den 2. november kl. 19.30 er der et gratis foredrag i Glimt i Græsted med fokus på sorgen efter at have mistet en kær. Alle velkomne.

Aftenens foredragsholder er Kurt Pedersen, Dragstrup, der er uddannet socialpædagog og sorgterapeut. Han har erfaret, hvor vigtigt det er at forberede sig på døden, både i forbindelse med sit arbejde på forskellige bosteder for udviklingshæmmede, i sit eget møde med døden og i forbindelse med de foredrag, han har holdt.

“Mange oplever, at sorgen og afskeden bliver vanskeligere, når der ikke har været mulighed for at afstemme forventninger før et dødsfald. Var det sådan far eller mor gerne ville have haft det? Der var måske ting, den efterladte gerne ville have haft spurgt om. Hos den døende, kan dødsprocessen også blive vanskeligere, hvis der er uafklarede ting”, står der i en udsendt pressemeddelelse.

Omdrejningspunktet i foredraget bliver den døende og de pårørende og ikke mindst, hvordan døden kan forberedes. Der kommer konkrete bud på, hvad det kan være vigtigt at få snakket om.

Der er gratis adgang til arrangementet tirsdag den 2. november klokken 19.30, hvor der i løbet af aftenen serveres kaffe og te m.m. Det foregår i Glimt, Græsted Hovedgade 34 B. Man dukker bare op.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com