I AFTEN: Talkshow og middag med Jens Rugsted fra Rugsted & Kreutzfeldt

Pressefoto
Græsted Kro. Tekst: David Abildgaard. Foto: Presse.

GRÆSTED: Så er det i aften, tirsdag 30. juni, der bliver budt velkommen til en af dansk musiks grand old men Jens Rugsted. Du kan stadig nå at bestille billetter til en hyggelig aften med underholdning og mad.

– Vi skal høre anekdoter fra en musiker, sangskriver og producer der har mere end 50 år på bagen, forklarer krofatter Rene Richardt om aftenens arrangement, som finder sted i aften kl. 18.

Jens Rugsted har samarbejdet med så at sige alt og alle inden for dansk musik og var blandt andet med til at danne The Savage Rose i 1967. Han er også kendt fra sit samarbejde med Stig Kreutzfeldt i duoen Rugsted & Kreutzfeldt.

– Vi spiller nogle numre, som Jens på den ene eller anden måde har haft noget at gøre med eller blevet inspireret af, og så har Jens taget sin guitar med så vi kan få nogle smagsprøver live, uddyber Rene Richardt.

Jens Rugsted har tidligere gæstet kroen, dengang med Rugsted & Kreutzfeldt, som gav to udsolgte koncerter.

– Kort sagt skal vi bare have en dejlig aften i godt selskab med sjove historier og god musik fra Savage Rose til Rugsted & Kreutzfeldt, slutter krofatter og oplyser, at der stadig er enkelte ledige billetter tilbage.

Køkkenet byder til arrangementet på en 2-retters menu bestående af  stegt flæsk med nye danske kartofler, persillesovs og derefter kroens rabarbertrifli.

Og prisen er til at betale. En menu samt talk show: kr. 280,-.

Bordbestilling tlf. 7070 7325.

 

Leave a Reply