I DAG: 90-årig inviterer til kunst-fernisering i Ramløse

Ole Sørensen inviterer til fernisering i dag, tirsdag. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
RAMLØSE: Kunstværkstederne i Ramløse og RAMhuset inviterer til fernisering på udstillingen “Metamorphose” ved kunstner Ole Sørensen.

Trods en alder på 90 år holder Ole Sørensen sig ikke tilbage. Han er klar med en kommende udstilling i RAMhuset og vil ved ferniseringen fortælle om den udvikling – metamorfose – han som kunstner har gennemgået gennem årene.

Ole Sørensen har virket som selvstændig keramiker hele sit arbejdsliv. Han har som keramiker deltaget i udstillinger i Tyskland, Norge og Finland og har blandt andet udsmykket akvarierne på Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg i 1967 og var samme år med i opstarten af den nye Kunsthåndværkerskole i Kolding. Han var desuden medstifter af Danske Kunsthåndværkeres Sammenslutning, DKL. Sideløbende har han varetaget undervisning på mange forskellige institutioner i keramik, billedkunst og glas.

Bredt favnende udstilling
“Ole Sørensen har altid tegnet, men da han blev pensionist i år 2000 og flyttede til Munkerup, kastede han sig over maleriet og meldte sig ind i Kunstværkstederne. Her har foreningen haft god nytte af hans store viden om keramiske processer og kunst i det hele taget”, skriver foreningen i en udsendt pressemeddelelse.

På udstillingen kan man se udviklingen fra Ole Sørensens første figurative billeder til de nye, helt særegne “mosaik-billeder”som er matematisk udtænkt. Skitser fra landskaber i Gribskov kommune er desuden med på udstillingen.

TID: Fernisering, tirsdag den 15. september kl. 19-21.
STED: RAMhusets café. Gl Præstevej 2, Ramløse.
ENTRE: Der er gratis adgang, og RAMhuset vil servere en lille forfriskning.

Leave a Reply