I DAG: Ny bordtennisklub inviterer til åben træning i Helsinge Hallerne

HELSINGE: Gribskov bordtennis er en ny bordtennisklub med hjemmebane i Helsinge Hallerne. Klubben har i dag sin første officielle træningsdag, og tænker du at bordtennis lyder sjovt, så gælder det bare om at dukke op for et spil og lidt træning. Bat kan lånes i klubben.

I dag, fredag, kl. 17 har Gribskov Bordtennis sin første træning, og det sker i hal 1, hvor alle i alderen 7-15 år har mulighed for at komme og prøve bordtennissporten af. Man behøver ikke at have nogen forudsætninger, men man skal bare have t-shirt, shorts og indendørs fodtøj på. Bat kan eventuelt lånes af klubben.

De voksne kan kigge forbi fra kl. 19, hvor der åbnes for alle over 16. Det er ganske gratis at deltage i den åbne træningsdag.

RELATERET LÆSNING

Ny bordtennisklub ser dagens lys i Helsinge: Vil oplære nybegyndere

Trænerteamet består af Nicklas Jensen, Nadia Hansen-Mikiassen, Peter Stilling og Finn V. Hansen, alle uddannede trænere.

Den oprindelige plan var en opstart sidste år, men det satte Covid-19 en effektiv stopper for. Klubben ‘tyvstartede’ lidt i sommers ved at afvikle en bordtennisskole for nybegyndere, og forventningen i klubben er, at det især er ungdommen, der vil blive satset på. Det er dog ikke kun ungdommen, der skal være velkommen:

“Gribskov bordtennis søger pt. efter en tovholder til 60+ /pensionistbordtennis som på landsplan er blevet ekstremt populært, således at vi også kan tilbyde bordtennis til den aldersgruppe”, lyder det tillige fra klubben i en udsendt pressemeddelelse.

Man kan læse mere om klubben på hjemmesiden: www.Gribskov-bordtennis.dk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Annonce:

Annonce:

Skriv en kommentar