I GLIMT: Hyggeaften for børnefamilier med børnekor og aftensmad

GRÆSTED: Så er det igen tid til en F-aften i Glimt; en fredag aften specielt målrettet børnefamilier, men hvor alle er velkomne. Fælles for F-aftenerne er, at man begynder med fællesspisning og slutter med kaffe/te/saftevand omkring klokken 18.45. Arrangementet, som afholdes i kirkeligt regi, er målrettet kristne familier, men alle trosretninger er selvfølgelig meget velkomne.

 

Der venter en særlig aften for dem der ønsker at deltage, når der 12. november er F-aften i Glimt. Aftenen afholdes i et samarbejde mellem Græsted Kirke og Glimt, og der vil denne aften være besøg af Nordsjællands Gospelkids. Det er et børnekor, som synger børnevenlige popsange om det at være barn af Gud og tro på ham. Koret har koreografi på deres sange og optræder rundt omkring i Nordsjælland. Blandt andet har koret medvirket på Gospel-kids-festival Sjælland og ved Sound of Christmas med bl.a. Anette Heick og Maria Lucia. Koret vil under ledelse af Christian Engmark holde en lille koncert og fortælle lidt om sangene.

Arrangementet foregår i Glimt på Græsted Hovedgade 34B fredag den 12. november.

Man kan dukke op fra klokken 17.15, fællesspisning begynder 17.30. Der er også mulighed for at komme efter spisning klokken ca. 18, hvor resten af programmet begynder.

Tilmelding til fællesspisning til Jette på mobil 2647 3731. Maden koster 30 kr. pr. person. Børn til og med 12 år spiser gratis.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com