TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

I aften: Valgmøde med fokus på idrætten

Helsinge Fodbold var så klar til at skyde den nye sæson til start. Spilleglæden gav pote og klubben kunne bringe en sejr på 3-0 over Herlev med sig hjem. Foto: Helsinge Fodbold

GRIBSKOV: Så er det i aften, torsdag kl. 19, der er stort valgmøde med fokus på idrætslivet i kommunen. Mødet finder sted på Gribskolen, og alle er velkomne.

Idrætsrådet har inviteret samtlige opstillede partier og lister til en drøftelse af idrættens vilkår nu og fremover i kommunen. Rådet har opstillet fire punkter, de ønsker særligt fokus på: Idræt og Sundhed, Elite kontra bredde, faciliteter og frivillige.

– Vi ønsker at sætte fokus på idræt og sundhed og kommunens muligheder for at styrke vore mange foreninger, der både udfører en stor sundhedsmæssig og ikke mindst social indsats, forklarer medlem i Idrætsrådet og formand i Vejby-Tisvilde Fodbold Niels Jørgen Larsen.

Skal tage stilling
Idrætsrådet har flere gode spørgsmål klar til politikerne, blandt andet hvordan Gribskov vil understøtte kampagnen ‘Bevæg dig for Livet’, der har forventning om, at 75 procent af befolkningen skal være idrætsaktive og de 50 procent af dem i foreninger inden udgangen af 2025. Der vil også blive spurgt ind til, hvor meget politikerne mener Gribskov kommune bør satse på eliteidræt, eller om man bør bruge kræfterne på bredde- og motionsidræt i stedet.

Der bliver også fokus på, i hvor høj grad frivillige i foreningerne skal påtage sig opgaver indenfor det sundhedsfaglige område, og hvordan man vil sikre at borgere i alle aldre har de rette faciliteter til at dyrke deres sport i lokalmiljøet.

Efter gennemgang af de fire emner og debat bliver der lejlighed til frie spørgsmål fra salen. En hel del politikere har allerede takket ja til at deltage. Vi offentliggør deltagerlisten, når den foreligger i sin fulde længde.

Der er ingen tilmelding til mødet, man dukker blot op i kantinen på Gribskolen, Græsted Stationsvej 10.

Tid: Torsdag d. 12. oktober kl. 19-21.
Sted: Gribskolen, Græsted Stationsvej 10
Entre: Gratis, tilmelding ikke nødvendig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links