Igen: To biler kollideret på Helsingørvej

(Foto: Allan Andersen)

HELSINGE: Ved 17-tiden skete der igen et uheld i krydset Birkely – Helsingørvej i Helsinge. Uheldet medførte lidt knas i trafikken, indtil autohjælp havde været på stedet og fået ryddet op.

Den skarpe sol var formentlig den udløsende faktor da to biler omkring 17-tiden stødte sammen i krydset Birkely – Helsingørvej, en stort set ny Skoda personbil kom frem til hajtænderne og skulle her holde tilbage for en hvid Mercedes som kom kørende frem mod krydset fra Ramløse-siden.

På uheldsstedet var politiets umiddelbare vurdering at den skarpe sol kan have snydt føreren af den blå Skoda, som tydeligvis overså Mercedesen og kørte direkte ud foran denne. Føreren af Mercedesen forsøgte at undgå kollisionen, og havde held til at undvige så meget at det ‘kun’ var forhjulet og selve fronten af den blå skoda som blev påkørt – havde Mercedesen ramt ind i førerdøren på skodaen ville ulykken uden tvivl have haft en noget anden udgang.

Der var ingen meldinger om nogen alvorlig personskade, men flere personer blev tilset af redningspersonalet i to tilkaldte ambulancer og to blev taget med til kontrol på skadestuen.

Først omkring kl. 18.30 var der fuldstændig ryddet op på uheldsstedet, føreren af den blå Skoda vil med stor sikkerhed blive sigtet for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt, en sigtelse som også vil medføre en betinget frakendelse af kørekortet og en orienterende køreprøve.

Den blå Skoda er blot tre måneder gammel, og er efter kollisionen med Mercedesen totalskadet. (Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply