Igen: To biler stødte sammen på Kildevejen

HELSINGE: Søndag aften kl. 18.30 rykkede ambulance, brandvæsen og politiet ud til en kollision i krydset Frederiksborgvej – Kildevej. Ulykken skete da en bilist overtrådte sin ubetingede vigepligt.

Søndag aften kl. 17.55 skete der et færdselsuheld i krydset Kildevej/Frederiksborgvej ved Helsinge, idet to biler kørte sammen som følge af overtrædelse af den ubetingede vigepligt på stedet.

En 24-årig mand fra København, førte en personbil af mærket Audi ad Frederiksborgvej mod krydset Kildevej/Frederiksborgvej, hvor han ikke overholdt sin ubetingede vigepligt, men kørte direkte ud foran en anden bilist som kom kørende ad Kildevejen i retning mod Tisvilde.

En 21-årig kvinde fra Lynge var fører af den anden personbil, og hun havde held til at undvige en smule så Audien blev ramt i siden foran forhjulet. Der skete omfattende materiel skade ved færdselsuheldet, men umiddelbart ikke den store personskade.

Den 24-årige mand blev efterfølgende sigtet efter færdselslovens bestemmelser om ubetinget vigepligt. Forseelsen vil medføre en betinget frakendelse af kørekortet, og en orienterende køreprøve for den uopmærksomme 24-årige bilist.

Når vejen er afspærret med en patruljevogn – så er det ikke alle som rigtig forstår alvoren bag og så må hjælpes lidt af politiet på stedet. (Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply