TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

INDVIELSE: Helsinge Hallerne klar til at åbne træningscenter

HELSINGE: I starten af året stiftede Helsinge Badminton, Helsinge Fodbold og Team Helsinge Håndbold en ny HSI forening – Helsinge Funktionel Styrke med det formål at etablere nye styrketræningsfaciliteter i  Helsinge hallerne for bredde og elite-idrætsfolk til knyttet HSI.

“Det var op af bakke med at skaffe lokaler og penge, men hvor der er vilje og energi, er der vej med stor opbakning fra de tre moderklubberne og ildsjælene bag klubben kan vi nu invitere til indvielse onsdag den 1.12 kl. 16.30”.

Sådan lyder den glade besked fra de tre foreninger, der nu  er gået sammen om at lave et center for styrketræning i hallerne.

Projektet har fået støtte fra SparNord fonden og DIF/DGIs Corona Genstartspulje, men også Nordea og de tre moderklubber har hjulpet til økonomisk.

“Vi vil gerne bruge indvielsen til at sige tak de de frivillige og venner af huset der har hjulpet med at forvandle en mørkt kælderrum til en attraktiv styrke-træningscenter”, lyder det endvidere  en udsendt pressemeddelelse.

Jesper Brandstrup fra SparNord vil officielt åbne centret sammen med HSIs formand Helle Blomsterberg, Helsinge Hallernes formand Anna Racinella og måske repræsentanter fra Gribskov Kommune vil også sige et par bevingede ord.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links