Ingen indbrud – men masser af knuste ruder

Ukendte gerningsmænd har gennem weekenden knust ruder i Vejby - og siden nytår er ruder på skolen smadret ikke mindre end 15 gange. (Tekst: Allan Andersen / Modelfoto)

GRIBSKOV: Siden fredag morgen kl. 07.00 og frem til tirsdag morgen kl. 07.00 har der ikke været anmeldt et eneste indbrud i private hjem i Gribskov.

Uheldigvis vokser træerne ikke ind i himmelen, idet døgnrapporten for Nordsjællands Politi kan melde om en omgang massiv rudeknusning i weekenden, to steder i Vejby.

Det drejer sig bla. om to ruder på cirka en gange en meter på facaden til Vejby Idrætsforenings klubhus på Sportsvej som mellem søndag aften kl. 20 og mandag morgen kl. 08.30 er blevet knust af en eller flere ukendte gerningsmænd.

Sankt Helene Skole i Vejby er heller ikke sluppet uskadt gennem weekenden, her skal ligeledes ukendte gerningsmænd have knust seks forskellige ruder på skolen i tiden mellem fredag eftermiddag kl. 16.00 og mandag morgen kl. 07.00

Det er dog ikke de eneste knuste ruder som personalet på Sankt Helene Skole har måttet håndtere, i løbet af dagene omkring nytår blev der også knust ruder på skolen, her var det skolens gymnastiksal som det gik ud over og sammenlagt skal der være knust ialt 15 ruder på skolen siden nytår.

Hærværket har dog også ramt gerningsmændene selv, idet der på begge steder er fundet blodspor og alt tyder derfor på at en eller flere gerningsmænd er kommet til skade under hærværket.

Har man oplysninger omkring rudeknusningerne – så kontakt politiet på 1-1-4.

Giv din mening til kende: