TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Ingen skal sidde alene i højtider som jul og nytår

For danskerne er både jul og nytår traditionsrige tilbagevendende begivenheder, der oftest byder på hygge, fest og samvær med ens familie og venner, men desværre er det ikke alle, der har et sted at fejre jul og nytår.

Det vil fællesskabsplatformen Boblberg.dk sammen med Røde Kors lave om på, og de har derfor, for tredje år i træk, åbnet op for Julevenner.dk. Som noget nyt i år er Boblberg.dk netop også gået i luften med Nytårsvenner.dk.

Især højtiderne minder os om, hvis noget er svært. Det er måske ikke højtiden i sig selv, men derimod følelsen af ikke at være en del af fællesskabet. Omvendt kan man også sidde med et overskud til at åbne sit hjem, og invitere en eller flere gæster hjem, eller også vil man bare gerne opleve noget nyt i selskab med nye mennesker. I år har Boblberg.dk og Røde Kors derfor gjort det muligt at finde et sted at holde jule- eller nytårsaften, eller invitere en ekstra gæst om jule- eller nytårsbordet, så ingen skal sidde ufrivilligt alene hverken til jul eller nytår.

Julevenner.dk – Meld dig som julevært- eller gæst nu

Med under en måned til juleaften er mange i fuld gang med juleplanlægningen, men desværre er der alt for mange danskere, der holder jul ufrivilligt alene. Boblberg.dk og Røde Kors har på Julevenner.dk gjort det muligt, at man enten kan melde sig som julevært med ønsket om at åbne sin dør juleaften, eller melde sig som julegæst med ønsket om at finde nogen at fejre jul med. Værter og gæster kan selv finde hinanden, men det er også muligt at få Røde Kors til at finde et julematch.

Vær med til at skabe fællesskaber i julen ved at melde dig som julevært- eller gæst lige nu på Julevenner.dk.


Om
Julevenner.dk

  • Udviklet af Boblberg.dk sammen med Røde Kors
  • Gratis at finde julevenner
  • Tilmelding til Julevenner sker på www.julevenner.dk
  • Opret dig som julevært eller julegæst

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links