Intens eftersøgning af forsvundet 46-årig kvinde

HELSINGE: Den 46-årige kvinde er fortsat sporløst forsvundet, mandag ledte Nordsjællands Politi samt Beredskabsstyrelsen efter den savnede kvinde.

Det var familie til den forsvundne 46-årige kvinde som fredag aften kontaktede Nordsjællands Politi, da man var bekymret efter der ikke havde været kontakt til hende siden onsdag aften.

Politiet reagerede ved at sende hundepatruljer ud til Engerødvej, og foretage eftersøgning i nærområdet efter kvinden – desværre blev der ikke fundet spor efter hende og siden da har politiet været i Helsinge-området hver eneste dag og ledt efter den 46-årige kvinde.

Offentligheden blev bekendt med eftersøgningen, da Nordsjællands Politi lørdag formiddag efterlyste den savnede kvinde via sms-systemet Tryk Politi, og søndag aften blev denne fulgt op af en pressemeddelelse, hvor hun blev efterlyst offentligt med navn og billede.

Der er ifølge Nordsjællands Politi ikke nogen tegn på en kriminel handling, men der arbejdes udfra en teori om at kvinden skal have forladt hjemmet i nedtrykt tilstand.

Efter weekendens eftersøgning har politiet mandag ledt efter hende med mindst fire hundepatruljer og to droner har været i luften ved Høbjerg Hegn i Helsinge og ved Solbjerg Engsø ved Kagerup.

Kvinden beskrives som omkring 170 centimeter høj, spinkel af bygning og med mørkt og kraftigt skulderlangt hår. Hun er muligvis iført en grå, halvlang softshell-jakke af mærket Ilse Jacobsen.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply