BLISTRUP:  Der er irsk til både ører og gane, når Blistrup Medborgerhus byder på ”Paddy’s Half Pint” og ”Irish Stew” på fredag.

På fredag den 16. marts lukker Blistrup Medborgerhus dørene op til Irsk Aften. Aftenen starter med lidt godt til ganen med en ”Irish Stew” lavet af den lokale slagter. Herefter indtager bandet ”Paddy’s Half Pint” scenen med irsk folkemusik, man både kan synge og danse til.

Paddy’s Half Pint
Paddy’s Half Pint er en opdateret version af bandet ”Paddys Pint”, der gennem 20 år har spillet irsk og skotsk folkemusik for det danske folk. Bandets repertoire spænder bredt over jigs, reels, hornpipes og andre højlandske sange, som de leverer på violin, mandolin, fløjte, guitar og bas.

Toner fra hinsides Atlanten
”Paddy’s Half Pint” tager også publikum med en tur over Atlanten, til dér hvor ”græsset er blåt”, og spiller både roots og bluegrass krydret med mere nutidige sange fra blandt andet Fairport Convention, Bob Dylan og Lennon og McCartney.

Prisen for deltagelse i Irsk Aften er 175 kroner for både mad og musik. Billetter kan købes i Super Brugsen i Blistrup fra den 5.-15.marts eller online mod gebyr på billetto.dk

TID: Fredag den 16. marts, kl. 18.30.
STED: Blistrup Medborgerhus,Helsingevej 64 F, 3230 Græsted.
ENTRÉ: 175 kroner for både mad og musik. Billetter kan købes i Super Brugsen i Blistrup eller online mod gebyr på www.billetto.dk.