Jørgen de Mylius gæster Kulturhavnen: “Tak for al musikken”

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.

GILLELEJE: Onsdag den 1. juli gæster tidligere radio- og tv-vært og forfatter Jørgen de Mylius Kulturhavnen med et foredrag med overskriften: ”Tak for al musikken – En verden i medierne gennem næsten 6 årtier”.


Jørgen de Mylius er kendt af unge som ældre ved sine næsten seks årtiers arbejde med at fremme musikken, herunder som vært ved adskillige Melodigrandprix events.

Og nu får du mulighed for at lære ham endnu bedre at kende. Det sker, når Jørgen de Mylius 1. juli kommer til Kulturhavnen for at fortælle om sine 57 år i medierne: Blandt andet hvordan han som 16-årig pludselig skulle præsentere en Top-20-liste på det nystartede og dengang noget musiktop-modvillige P3. Kanalen så dog hurtigt talentet, og ansatte ham som programvært i programmet ”Efter Skoletid”

Senere startede han TV-musik quizzer, serier som bl.a. ‘Eldorado’, ‘Stardust’, ‘Superchancen’, ‘Tutti Frutti’ og sidst i 90’erne hørtes han også i P4.

Han vil også fortælle også om sin tid i Hollywood, hvor han bl.a. mødte de store skuespillere Kevin Costner, Arnold Schwarzenegger, Walther Matthau, Robert Redford etc.

Kom og oplev popmusikkens levende legende i Kulturhavnen. Hvis vejret ikke tillader det, trækker vi op på mezzaninen.

TID: 1. juli 2020 kl.16-ca. 17:30.
STED: Udendørs Kulturbroen. Hvis vejret ikke tillader det, flytter vi til mezzaninen (indendørs).
ENTRE: kr. 120. Billetbestilling: www.kulturhavngilleleje.dk.

Leave a Reply