Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Jørgen Simonsen klar til at forlade Venstre: De bør skamme sig

GRIBSKOV: Endnu en af Venstres erfarne kræfter er nu klar til at melde sig ud af partiet. Det sker efter en valgnat, hvor Venstre sikrede sig borgmesterkæderne i bytte for et samarbejde med Venstre-fløjen. Det vil Jørgen Simonsen ikke være med til.

“Det er direkte vælgerbedrag, det der her er lavet . Og jeg er pisse sur og træt af det”.

Så direkte forklarer Jørgen Simonsen hans syn på den beslutning, hans eget parti Venstre traf sent på valgnatten. Han var gået sent hjem i seng efter at have kunne konstatere, at det overraskende ikke blev til et genvalg i byrådet.

“Jeg gik fra 365 personlige stemmer til 140, så jeg gik på et tidspunkt hjem for at ærgre mig og tænke over, hvad jeg mon havde gjort galt i valgkampen. Da jeg gik, sad Bent og Trine stadig og forhandlede, Så jeg tænkte, at så kommer der nok noget positivt ud af det”, forklarer Jørgen Simonsen.

Han fik derfor nær morgenkaffen galt i halsen næste dag.

“Da jeg så står op onsdag morgen kan jeg læse, hvad der er sket i løbet af natten. Og så tænkte jeg umiddelbart, at så var det alligevel godt, jeg ikke blev valgt ind. For det ville jeg aldrig have kunne acceptere”, siger Jørgen Simonsen.

“Det er vælgerbedrag”
Han er derfor klar til at forlade partiet, såfremt de fem mandater ikke besinder sig og finder et samarbejde med højrefløjen.

“Det er direkte vælgerbedrag, det der er lavet . Og jeg er pisse sur og træt af det. Nu sidder vi med fem mandater i en konstituering, resten er de mennesker, vi har kæmpet imod i fire år. Og så går man f… i seng med dem bagefter. Nej. De fem af vores egne skulle skamme sig”, siger han og oplyser, at han er klar til at forlade partiet ganske snart.

Han tror ikke på, at de Venstre får meget at skulle have sagt de næste fire år.

“Bent kommer til at sidde som en logrende hund, og Anders Gerner Frost, han får stadig sin vilje. Han bliver viceborgmester, og går Bent ned med stress om et halvt år, så sidder Anders igen som borgmester. Så hvis konstitueringsaftalen går igennem, som den er nu, så er jeg ikke længere venstremedlem”, slutter han.

Relateret læsning

KAOS I VENSTRE: Venstrefolk udvandrer af bestyrelsen

Seneste nyheder:

Tip os!