TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Julesprit-aktion gav sidegevinst: To unge på knallert stoppet

GILLELEJE: Politiet kører vanen tro for julemåneden en kampagne mod spiritusbilister, efter der fredag blev snuppet to påvirkede bilister i Gilleleje har politiet lørdag et ekstra vågent øje på bilisterne i Gilleleje.

Fredag aften blev en 33-årig mand fra Græsted standset på Parkvej, han dumpede med et brag på alkometret som viste en promille på over de tilladte 0,5 og blev taget med ind til en kontrollerende blodprøve.

Senere på aftenen gik en 19-årig mand fra Græsted også i fælden da han blev stoppet på Metnz Alle. Her var det narkometret der gav udslag for narkotika og medførte at den 19-årige mand blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Han måtte også en tur ind for udtagelse af en blodprøve.

Vi holder lidt ekstra øje
Lørdag aften ved 17-tiden rykkede en patruljevogn samt en indsatsleder ind i Gilleleje, de placerede sig på Circle K’s forplads samt på pladsen hos OK i udkanten af Gilleleje.

Det var en ekstra kontrol af bilisterne i Gilleleje-området, og en direkte konsekvens af de to påvirkede bilister fredag aften.

– Vi er tilstede i Gilleleje-området og kontrollerer trafikanterne, det er en direkte følge af det triste resultat fredag aften med to påvirkede bilister, oplyste Indsatslederen for Nordsjællands Politi på stedet til Netavisen Gribskov.

Der var dog ingen oplysninger om at der var snuppet nogen påvirkede bilister lørdag aften, men to ungersvende kom tydeligvis i problemer med deres knallerter da de svingede friskt ind på Circle K – direkte i armene på ordensmagten.

Ingen af knallerterne havde nummerplader på, og det uventede møde med ordensmagten endte med at de to unge måtte trække knallerterne om bagved gasburet og efterlade dem der. Hvilke eventuelle fejl og mangler der har været på knallerterne er dog endnu ikke kendt.

Intet at gøre med gruppen af unge
En foto-hjemmeside hævder at aftenens indsats var mod gruppen af unge, der den seneste tid har optrådt utryghedsskabende hos bla. Circle K, men som nævnt fastslog indsatslederen for Nordsjællands Politi kort efter kl 17 overfor Netavisen Gribskov at der var tale om en indsats mod spirituskørsel, som der er en masse af igennem julemåneden.

Først var der en……   (Foto: Allan Andersen)

….og så var der to…… (Foto: Allan Andersen)

Betjentene kontrollerede bilister som svingede ind på pladsen hos Circle K og hos OK.  (Foto: Allan Andersen)

Også hos OK på Bonderupvej blev bilisterne kontrolleret af ordensmagten.  (Foto: Allan Andersen)

Betjentene snusede grundigt efter duft af alkohol og kontrollerede bilisternes kørekort. (Foto: Allan Andersen)

Der var dog angiveligt ikke gevinst i form af berusede bilister – men indsatslederen lovede at der vil blive holdt øje….  (Foto: Allan Andersen)

1 Comment

Hejs’s dig
6. december 2021 at 12:01

Hvorfor er det i lyver så meget om det.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links