TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

KARATE: 40 elever fik nye bælter

GRIBSKOV: December er traditionelt en populær måned at graduere i karate, og for nyligt modtog hele 40 elever i Bushi nye bælter.

At få et nyt bælte i karate betyder, at man er blevet bedre til sporten. Det kræver dog, at man kan overbevise et panel af karatekyndige dommere om, at man er god nok til næste trin. Det håb gik mere end 50 elever fra den lokale karateklub Bushi ind til i denne måned.

Desværre måtte en række elever melde fra på selve dagen på grund af Covid-forbehold, hvilket satte en lille dæmper på glæden.

“Corona-Pandemien gjorde, at der på dagen var en del tilbagemeldinger fra elever, som var testet positiv med Corona eller som havde været i nærkontakt med en smittet”, forklarer cheftræner Erling Marcussen, der dog kunne sige velkommen til 40 håbefulde elever på gradueringsdagen.

En enkelt elev imponerede panelet i så høj grad, at det blev til en såkaldt “dobbelt-graduering”, som resulterede i to violette bælter.

En stor andel af de nye bæltemodtagere i Bushi er som billedet viser børn og unge. Det skyldes, at sporten har set en vækst i popularitet hos især børnefamilier, forklarer cheftræneren, som derfor er klar med et nyt hold for de små.

“Vi har siden august fokuseret på, at vores INTRO-Hold skulle blive klar til vores prøve her i december måned”, forklarer Erling Marcussen om blandt andet de helt unge kæmpere som også kaldes “Shotokids”.

“Shotokids” er for de 5-8årige og kombinerer leg og karate. Her får man bælter efter et børnevenligt system, og vil du gerne vide mere om muligheden, så kan du kigge forbi klubbens hjemmeside.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links