Klassisk cykel-ræs klar trods corona-krise: Ingen kage i år

Til forskel fra sidste år, så vil der i år være behørig afstand mellem deltagerne. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
CYKELLØB: Med stort fokus på sikkerheden bliver der igen i år mulighed for at deltage i det årlige mountainbike-løb kan stadig se frem til det klassiske Heino Fall Race, som finder sted 15. november. Tilmelding muligt nu.

“De seneste mange år har Tisvilde Hegn Orienteringsklub afholdt Heino Fall Race i efteråret, og selvom coronavirus har gjort det usikkert om løbet skulle afholdes i år, så fortsætter traditionen.”

Foto: Presse.

Sådan indleder arrangørerne af det årlige Heino Fall Race en pressemeddelelse, der dog understreger, at der i år bliver et par ændringer.

“Mountainbikerytterne må undvære kagebord og sandwich, men de kan se frem mod den klassiske rute, der byder på tekniske udfordringer og flotte efterårsfarver”, lyder beskeden fra tovholderne.

24 eller 45 kilometer
Traditionen tro bliver  løbet holdt i midten af november i Tisvilde Hegn, i år søndag den 15. november, hvor mountainbike-rytterne kan se frem imod at skulle køre den klassiske rute på enten 24 km eller 45 km.

”Vi vil gøre alt for at afholde det og opfordrer folk til at holde øje med hjemmesiden i tilfælde af, at vi bliver nødt til lave ændringer. Vi tilpasser os selvfølgelig regeringens retningslinjer og sørger for at arrangementet bliver afholdt på en coronavenlig måde,” fortæller stævneleder Rolf Valery.

Maks 500 deltagere
Grundet situationen med coronavirus har arrangørerne Tisvilde Hegn Orienteringsklub været nødsaget til at indføre et maksimum deltagerantal på 500.

Deltagerne starter desuden i mindre startgrupper over en længere tidsperiode end normalt, og de må samtidig undvære stævneplads og det traditionelle kagebord, der plejer at blive tilbudt.

Tilmelding åben
Tilmelding til Heino Fall Race er åben indtil den 3. november, men der er også mulighed for at møde op på dagen, hvis ikke deltagermaksimum er nået op på 500 inden sidste tilmelding.

Alle kan deltage uanset alder og niveau, og hvis man har lyst til at forsøge opleve eller genopleve MTB-løbet, kan man læse mere i indbydelsen på tisvildehegnok.dk/heino-fall-race.

Leave a Reply