Klassiske Turtleball Run & Meet trak igen enormt publikum

Specielt de to amerikanske politibiler i fuld uniform vakte jubel blandt publikum. (Foto/Tekst/Video: Allan Andersen)

TISVILDELEJE: Lørdag var der traditionen tro en hørn af gummi og benzin i luften langs hele kysten i Nordsjælland, dog var det med en vis forsinkelse at det klassiske ‘Turtle Ball Run & Meet’ kom ud af Tisvilde og nåede frem til Vejby hvor de første store lakridser blev trukket henover asfalten.

De mange klassiske amerikanerbiler trak vanen tro igen tusindvis af mennesker til langs gader og stræder langs kysten i Nordsjælland, og i Vejby var en stor folkemængde mødt op langs Tisvildevej på strækningen mellem Sankt Helene Skole og op til Circle K, hvor bilerne svingede ud af Rågelejevej hvor turen fortsatte gennem Rågeleje, Gilleleje og Hornbæk til Helsingør.

Publikum nød atter i år den timelange kortege af såvel de klassiske, nyere og custom-byggede amerikaner biler som med dagens køretur blev luftet officielt for første gang i 2018.

Flere steder på ruten i Gribskov havde friske beboere taget opstilling med bla. store amerikanske flag, og det klassiske ‘Rebel Flag’ fra den amerikanske borgerkrig var også kommet op at hænge flere steder på turen – således er det igen helt tydeligt at man har taget det store amerikaner cruise til sig som en fast tradition.

Se fotoserie fra cruiset gennem Vejby herunder:

Giv din mening til kende: