Klimagruppe søger inspiration: Hvor skal vi hen, du?

Foto: Presse.

GRIBSKOV: Klimagruppen i Gribskov har med sommerens gode vejr sidste år haft ret så mange deltagere til deres jævnlige cykelture rundt om i det nordsjællandske. Nu søger medlemmerne efter inspiration til destinationer for 2019.

Har du en god idé til, hvor den cykelglade klimagruppe i Gribskov kan cykle hen for at studere interessante tiltag inden for natur, turisme, økologiske fødevarer, produktion og miljø samt permakultur og dyrkningsformer.

– Vi modtager gerne forslag til nye turmål i 2019, og skulle du have forslag til finansiering af vores klimacykelture, skal du heller ikke holde dig tilbage, lyder det fra klimagruppens formand Kirsten Gamst, der opfordrer til, at man sender hende en mail såfremt man har forslag til besøg eller gerne vil være med i gruppen.

Skriv til Klimagruppens formand på kirsten.gamst@hotmail.com.

Varieret program
Sidste år var der blandt andet besøg hos Rabarbergården, hvor der blev set på biplanter. I Arresø var fokus på friluftsliv og senere på sommeren gik turen til Gundekildegaard for at smage på økologiske jordbær og hindbær.

Alle turene er beskrevet i en sammenfattende rapport, der går dybere ned i den faglige baggrund for de økologiske projekter.

Projektet er støttet af Veluxfondens pulje for aktive ældre. Rapporten kan læses her http://www.friefugle.dk/Klimacykelture_2018_rapport_okt.pdf.

Giv din mening til kende: