James Bond is back! – Gilleleje Bio inviterer til festlig gallapremiere

GILLELEJE: Bond, James Bond. Den kendte britiske spion med licens til at dræbe er tilbage, og vil du gerne opleve det nye kapitel i den efterhånden lange saga, så inviterer Gilleleje Bio til gallapremiere 30. september. Og det er med alle sejl sat til.

Den længe ventede 25. James Bond film ”No Time To Die” er på trapperne, og premieren fejres med blandt andet rød løber, bobler, canapéer, balloner, udendørs fakler og ikke mindst med amatørskuespillere fra Ramløse Scenen, udklædt med inspiration fra Bond-filmene, som varetager serveringen.

Det hele sker torsdag d. 30. september med start kl. 18.30. Filmen vises kl. 19.30.

”No Time To Die” skulle have haft premiere 2. april sidste år, men det satte Corona en stopper for. Nu sker det endelig og billetter kan købes fra og med mandag d. 20. september kl. 10.

Pension aflyst
Daniel Craig spiller agent 007 for femte og sidste gang. Bond har forladt aktiv tjeneste for MI6, og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabsmand, men det viser sig at være bedrag. Bond kommer i stedet på sporet af en mystisk skurk, armeret med farlig ny teknologi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Annonce:

Annonce:

Skriv en kommentar