Kom til reception: To familier går sammen om ny brugsbutik i Gilleleje

Amanda Winther håber at blive taget vel imod med sin nye butik i Gilleleje. Her ses hun til venstre) med sine to småbørn samt hendes mor. Tekst: David Abildgaard. Foto: Privat.

GILLELEJE: Selv en corona-virus kan ikke holde ambitionerne nede hos to iværksættere som starter ny butik i Gilleleje. Amanda Winther og Linda Mett-Mari Jakobsen holder 13. juni reception for deres fælles brugskunstbutik på Møllegade 3b. Alle velkomne.


De to iværksættere kender hinanden fra Tivoli, hvor Mett-Mari har butik og hvor Amanda Winther har solgt brugsting. Men nu hvor Corona-krisen har lagt en dæmper på den kendte forlystelsespark, så har de to iværksættere besluttet at benytte lejligheden til at åbne deres første fælles butik. Og valget faldt på Gilleleje; et område de begge kender ganske godt.

Butikken åbnede uden det store ståhej i lørdags. Nu venter den officielle reception. Foto: Privat.

– Vi elsker simpelthen Gilleleje, så det var helt naturligt for os, forklarer Amanda Winther, der for tiden bor til leje i byen sommeren over og har været en fast sommergæst med familien i en årrække.

Hun håber at kunne finde en mere permanent placering i byen ved lejlighed, men i første omgang gælder det om at holde butikken på Møllegade åben og fyldt med interessante brugsvarer.

Vil du gerne hilse på og se de nye omgivelser, så inviterer indehaverne til reception d. 13. juni. Butikken er allerede på vej til at være fyldt godt op med brugskunst og accessories såsom sommerhatte, smykker, tekstiler, interiør med mere.

– Vi håber, at alle har lyst til at kigge forbi både dér, før og efter, lyder det glade budskab fra de to iværksættere.

Der bliver selvfølgelig særligt fokus på sikkerheden, og der vil være godt med håndsprit.

Amanda by Winther består af Amanda og hendes familie. Mett-Mari er også en familiedrevet virksomhed og har i en årrække haft butik i Tivoli.

De to familier slog dørene op for butikken i Gilleleje allerede i lørdags, men på grund af coronaen har de valgt at udskyde receptionen til den 13. juni.

Skriv din kommentar her: