Kommunen bekræfter: To i jobcenter sendt hjem med Covid-19

Jobcenter
Tekst: David Abildgaard. Foto: Allan Andersen.

GRIBSKOV: Det forlyder nu fra rådhuset, at den er god nok: To medarbejdere i Jobcenter Helsinge er blevet hjemsendt med covid-19. Det skete i sidste uge og blev ikke blevet kommunikeret offentligt ud.

Som vi kunne skrive i går er to ansatte i jobcenteret blevet sendt hjem efter at være blevet konstateret smittet med corona. Dette kom så meget bag på både kommunens kommunikationsafdeling og kommunens kontaktperson for covid-19, at vi måtte vente en dag med at få det officielt bekræftet. Kommunen oplyser her til formiddag, at de to medarbejdere blev konstateret smittet sidste uge. De har ikke været i direkte borgerkontakt, oplyser kommunen.

– Og de er ikke blevet smittet af hinanden, men i private sammenhænge. Vi har fulgt procedurerne og opsøgt de nærmeste medarbejdere, som er blevet sendt hjem. De er nu testet negative og er begyndt at komme tilbage, forklarer specialkonsulent i Center for Strategi og HR, Alice Ballin.

Hun oplyser endvidere, at der ikke er blevet taget skærpede forholdsregler i brug i jobcenteret. Jobcenteret følger stadig de gængse covid-19 forholdsregler, såsom at holde afstand og have godt med håndsprit i nærheden, ligesom de fleste borde har klistermærker, som viser hvor man skal sidde, så man ikke er for tæt på hinanden.

RELATERET LÆSNING:

Hørt i jobcenteret: To ansatte sendt hjem med Covid-19

Leave a Reply