Vindere udtrukket: Vind billetter til Fight Night i Gilleleje

Du kan være blandt de heldige, der vinder 2 billetter til lørdagens brag af et boksegalla i Gilleleje, hvor blandt andet ni boksere fra Gilleleje står klar til at dele øretæver ud.

OPDATERET: Så er de to heldige vindere udtrukket og er begge blevet personligt kontaktet. Vi takker for den store interesse og ønsker vinderne en god aften med en masse spændende kampe.

Konkurrencen er udløbet.

GRIBSKOV Er du hurtig på tasterne, så er der et par gode billetter at vinde til lørdagens store bokse-show i Gilleleje Hallen. Her får tre lokale boksere deres prof-debut, mens der er flere andre spændende kampe på programmet.

RETTELSE: Vi formåede tidligere på ugen at stille et spørgsmål, som er så forvirrende, at vi har valgt at acceptere alle bud, der har fulgt ånden i konkurrencen. Vinderne trækkes i dag kl. 15.

Den danske mester Jacob Porsgaard og den danske og nordiske mester Oliver Møllenberg står sammen med Heva Sharif klar til at få deres debut som professionelle boksere den kommende lørdag. Det bliver derfor et boksestævne med ekstra nerver og spænding, når Gilleleje Bokseklub 12. januar fra kl. 19 blænder op for en række af klubbens bedste talenter.

Læs også: Tre lokale boksere klar til debut som professionelle

Klubben har stillet 2×2 billetter til rådighed til en konkurrence, og du kan derfor vinde 2 billetter til denne forrygende aften, såfremt du kan sende redaktionen en mail med svaret på følgende spørgsmål:

Hvor mange lokale boksere fra Gilleleje Bokseklub er på programmet 12. januar i Gilleleje Hallen?

Send dit svar til redaktion@netavisengribskov.dk. Svaret skal sendes senest fredag 11. januar kl. 15, og vinderne får personlig besked på samme mail.

Oplys gerne navn og adresse i mailen, så vi ved, hvem vi skal skrive på billetterne.

Giv din mening til kende: