Konservative jubler over lokal medlemsfremgang

GRIBSKOV: Den lokale afdeling af Konservative Folkeparti har netop holdt generalforsamling, og her kunne man ud over et genvalg til formanden glæde sig over en fremgang på hele 40 procent.

Det Konservative Folkeparti i Gribskov har den 23. januar holdt ordinær generalforsamling i Søborg Forsamlingshus. Det blev en forsamling præget af en fantastisk stemning, lyder det fra partiet, der blandt andet kunne fejre et stort antal nye medlemmer.

– Det har været et fantastisk år, siden vi sidst var til generalforsamling. Her i Gribskov tredoblede vi stemmetallet ved folketingsvalget og mange her i aften har bidraget til, at vi nåede det helt ekstraordinære resultat – så det lover rigtig godt for det kommende kommunalvalg i 2021, lyder det fra Niels Lawaetz, formand for vælgerforeningen i en udsendt pressemeddelelse.

– Lokalt overgår vi også den medlemsfremgang som Konservative oplever på landsplan. Vi er i Gribskov nu et pænt stykke over 100 medlemmer, og det er en fremgang på 40%, forsætter Niels Lawaetz, der blev genvalgt som formand.

Der blev budt på flere taler under generalforsamlingen, blandt andet fra partiets fungerende gruppeformand i byrådet, Trine Egetved, som redegjorde for den aktuelle situation i Gribskov Byråd og om forventningerne til den fremtidige udvikling.

“Trine Egetved redegjorde bl.a. for de meget store udfordringer, der igen har været med at sikre en kommunal økonomi i balance med genåbning af budgettet i foråret 2018, omkonstituering igen i 2019 og ved forhandlingerne om budgettet for 2020. Til gengæld glædede hun sig over de mange positive aftryk som Det Konservative Folkeparti fik sat på budgettets anlægsside med bl.a. Græsted-Gillelejevejen, midler til øget trafiksikkerhed (Kildevej) og udbygning af cykelstinettet”, lyder det i den udsendte pressemeddelelse.

Byrådsmedlem Jesper Behrensdorff holder orlov, men forsikrede om, at han snart er klar til at vende tilbage til sine opgaver i byrådet. Suppleant Lars Nielsen fortalte kort om sin debut som byrådspolitiker i Jesper Behrensdorffs fravær.

Stemmerne gik til…
Niels Lawaetz blev enstemmigt genvalgt til formand for Det Konservative Folkeparti i Gribskov, og Michael Boed blev, ligeledes enstemmigt, genvalgt som næstformand.

Bestyrelsen er pr. 23. januar 2020:

Niels Lawaetz, Villingerød (formand)
Michael Boed, Helsinge (næstformand)
Casper Hannibal Aistrup, Dragstrup (kasserer og medlemsansvarlig)
Finn Dragheim, Esbønderup (webmaster)
Jens Louis Zwicky, Helsinge (bestyrelsesmedlem)
Rikke Bahn Kanberg, Gilleleje (bestyrelsesmedlem)
Lars Nielsen, Gilleleje (bestyrelsesmedlem)
Hasse Højmark Andersen, Gilleleje (bestyrelsesmedlem)
Maria Falck Stigsby (bestyrelsesmedlem)

Suppleanter:

Michael Frank Hansen, Gilleleje (1. bestyrelsessuppleant)
Flemming Blixt (2.bestyrelsessuppleant)

Nyt æresmedlem
Det var også en glad formand, der havde fornøjelsen at udnævne Gitte Romme til æresmedlem efter mere end 40 års aktiv indsats som medlem.

– Gitte Romme har altid været en af de ildsjæle, der brændte for Helsinge. Hun har været formand og medlem i bestyrelsen, været sekretær, og hun har siddet i byrådet i Helsinge, bistået Jan Ferdinandsen, da han var borgmester og været en trofast støtte for adskillige af foreningens formænd, lød det fra Niels Lawaetz i udnævnelsen.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com