Kontakt Netavisen Gribskov

Netavisen Gribskov er en af landets få tilbageværende 100 procent selvstændige lokalaviser. 

Vi har ingen dyre direktører, bonede redaktionsgange eller artikler, der koster penge at læse.

Vi har redaktionel base i Gilleleje, hvor også de fleste medarbejdere har til huse. Vi kommer dog rundt i hele kommunen og har været kommunens mest læste digitale medie siden vores etablering i 2015. Det er vi forståeligt uhyre stolte af, og skal vi gætte er en af årsagerne nok, at intet er for småt eller for uhøjtideligt til at komme i Netavisen Gribskov. Vi vil gerne have det hele med, og det har gjort os til kommunens mest aktive og dagsaktuelle nyhedsmedie. 

Netavisen Gribskov er for lille til at modtage nogen former for offentlig mediestøtte og er derfor baseret udelukkende på annonceindtægter og lokal opbakning.

 

For lokale virksomhedsejere
Vil du som annoncør gerne være en del af vores store fællesskab, så kan du kontakte salgsansvarlig Jan Sørensen for informationer om annoncering:

Jan Sørensen
Tlf.: 2515 3742
mail: jan@netavisengribskov.dk

 

Tip avisen – Vi lytter altid!
Har du et godt tip eller en god historie så kontakt os! Har du for eksempel bygget kommunens største snemand eller gror du Gribskovs største vandmelon i baghaven? Hos os er alt lokalt forankret stof interessant, så skriv eller ring endelig til os.

Det kan også ske anonymt, hvis du mener, at redaktionen bør vide mere om særligt sensitive sager. I begge tilfælde bedes du kontakte redaktøren personligt på david@netavisengribskov.dk.

Vi opfordrer til, at du sender særligt sensitive oplysninger fra en mail, der ikke kan spores. Vi kan her på redaktionen anbefale, at man i sådanne tilfælde som minimum bruger en anonym eller midlertidig mailadresse.

 

Foromtaler
Har du et arrangement, så er vi også de rette at kontakte. Vi bringer gratis foromtaler af alle gratis og mindre arrangementer. Vi har dog begrænsede redaktionelle ressourcer, så vi har valgt ikke at bruge kræfter på at bringe foromtaler af arrangementer med entre på mere end 50 kroner uden der også er en medfølgende annoncering. Undtagelser er arrangementer, hvor omsætningen går ubeskåret til godgørende formål.

Alle er altid velkommen til at sende tekst, billeder eller video, som man ønsker bragt, ligesom vi meget gerne fortæller om store eller små arrangementer i hele kommunen. Det sker til vores redaktion på redaktion@netavisengribskov.dk.

 

Dagsaktuel – hver dag
Netavisen Gribskov blev oprettet 1. januar 2015 med en simpel ambition om at lave en lokal og dagsaktuel netavis i Gribskov, der ikke lader sig influere af hverken politikere, kommune eller annoncører. Netavisen forholder sig derfor upartisk til politik, og vi bringer gerne både din ros og kritik til torvs, hvis den er berettiget og ikke overskrider de gældende presseetiske regler.

Det sker alle ugens dage.

 

Deltag i debatten
Du er også meget velkommen til at sende os debatindlæg. Det kan ske til samme mail: redaktion@netavisengribskov.dk eller udfylde formularen under guiden.

Ikke alle læserbreve er dog lige læseværdige. Vi har derfor lavet en kort guide til at skrive debatindlæg, som du kan læse her: Guide: Sådan skriver du et godt debatindlæg.

 

Presseetik
Netavisen Gribskov er optaget hos Pressenævnet og følger naturligvis de gængse presseetiske regler ved offentliggørelse af tekst, foto og video.

Hvis man er utilfreds med en artikel på Netavisen Gribskov, så send os en mail eller kontakt os (se under ‘Kontakt’ for kontaktoplysninger) og lad os tage en snak om tingene.

Alternativt – send en klage til www.pressenaevnet.dk, som varetager eventuelle klager over nyhedsmedierne i Danmark.

Personer som idømmes mere end 1 års fængsel ved en dansk domstol vil som hovedregel blive nævnt ved navns nævnelse i forbindelse med almen omtale af dommen, ligesom eventuelle fotos vil blive benyttet uden sløring. Kun under specielle omstændigheder og kun af specifikt hensyn til andre end den dømte, kan denne retningslinje fraviges.

Personer som er kendte eller via en offentlig funktion er kendt i medierne, vil som hovedregel blive omtalt med navn og foto efter domsfældelse, også selvom en eventuel dom er under et års fængsel.

Netavisen Gribskov følger de gældende presseetiske regler, herunder også beskyttelse af kilder/whistleblowere, og vi vil aldrig frivilligt udlevere oplysninger om, hvem der har tippet os om en sag eller hændelse.

Send os derfor trygt en mail på redaktion@netavisengribskov.dk.

Vi opfordrer til, at du sender særligt sensitive oplysninger fra en mail, der ikke kan spores tilbage til dig. Vi kan her på redaktionen anbefale, at man i sådanne tilfælde som minimum bruger en anonym eller midlertidig mailadresse.

 

Ophavsrettigheder
Alle indslag og video på Netavisen Gribskov må ikke kopieres under nogen omstændigheder uden forudgående aftale med Netavisen Gribskov og uden korrekt at kreditere Netavisen Gribskov i den kopierede tekst.

Der må selvfølgelig meget gerne linkes direkte til enkelte indslag/artikler uden forudgående aftale, og vi opfordrer til deling på Facebook, da det hjælper os med at nå flere borgere i Gribskov.

Billeder og video som uopfordret sendes til Netavisen Gribskov bringes på siden som ‘læserfoto/video’.

 

Optimering til PC, mobil og tablet
Netavisen Gribskov er optimeret til både PC, tablet og mobiltelefoner. På PC anbefaler vi en skærmstørrelse på mindst 1920×1080 pixels.

 

Kontakt redaktionen:

David Abildgaard

David Abildgaard
Ansvarshavende redaktør/medindehaver
Tlf.: 2634 3136
Mail: David@netavisengribskov.dk

David Abildgaard har tidligere erfaringer som journalist for Frederiksborg Amts Avis, som tilrettelægger for TV Nordsjælland, som mediechef for Politiken Lokalaviser A/S og er i dag medindehaver og ansvarshavende redaktør for Netavisen Gribskov.

Han driver desuden kommunikationsbureauet Abildgaard Kommunikation, der tilbyder kurser og workshops til virksomheder og organisationer, som ønsker at øge deres gennemslagskraft hos medierne. Virksomheden udvælger selv sine kunder og tager ikke imod nye.

 

allan_andersen

Allan Andersen
Fotojournalist/medindehaver
Tlf. 2261 4234
Mail: Allan@netavisengribskov.dk

Allan Andersen har mere end 20 års erfaring med fotojournalistik med speciale i akut-nyheder. Han er desuden redaktør og indehaver af kriminalmagasinet www.politirapporten.nu, der bringer dagsaktuelt krimistof og politi-relaterede nyheder fra hele landet.

 

Helle Smith Andersen
Sekretær/web-moderator

Helle Smith Andersen har ansvar for tonen i vores Facebookgruppe. Oplever du gener eller kommentarer på Facebook, som du ønsker slettet, kan du kontakte Helle via mail: redaktion@netavisengribskov.dk.

 

 

Ejerskab:
Netavisen Gribskov er en privatejet lokalavis, som ejes og drives af David Abildgaard og Allan Andersen:

Abildgaard Kommunikation – CVR 25637828
Medie Boxen – CVR 18796341

 

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com