Krise i Gribskov Rideklub: Medlemmer indkaldt til ekstraordinær generalforsamling

(Modelfoto / Pressemeddelelse / Tekst: Allan Andersen)

 

GRÆSTED: Meddelelsen om at Gribskov Rideklub er opsagt fra sit lejemål, og at klubben formentlig lukker rystede de 300 medlemmer af rideklubben og opstaldere på ejendommen Præstevejen 60. Nu er der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling.

Gribskov kommunes Idrætsråd havde tirsdag aften afholdt møde med alle kommunens rideklubber, som er medlem af Dansk Rideforbund, for at drøfte situationen for rytterne, som nu ser ud til at stå uden en klub.

– De seks klubber mødte op og vi havde en god og konstruktiv drøftelse, både af den konkrete situation, og af, hvordan klubberne fremover, i samarbejde med Idrætsrådet, kan arbejde for at styrke ridesporten , især tilbuddene til børn og unge, fortæller Marianne Christensen, Gribskov Rideklub, i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i Gribskov Rideklub, denne finder sted søndag den 17. november 2019 kl. 10.00 i Hesteskoen på Præstevejen 60 i Græsted.

Gribskov Kommunes Idrætsråd deltager i den ekstraordinære generalforsamling, her er formålet at give information til de der overvejer at stille op til valg af ny bestyrelse, omkring de kommunale tilskudsmuligheder, hvis man vil forsøge at drive klubben videre eller oprette en ny rideklub på stedet.

I den udsendte pressemeddelelse gør man også opmærksom på, at der stadig er mulighed for at gå til ridning på en rideskole under Dansk Rideforbund, også selvom man ikke har egen hest, ligesom man kan finde sig en klub, hvor man som stævnerytter kan have sin base for stævnedeltagelse.

Det er også muligt at få sin hest opstaldet på en af de øvrige seks klubbers hjemadresse:
Blistrup og Omegns Rideklub, BLIS, Møllevejen 1, 3200 Helsinge. www.blis-rideklub.dk
Mårum Rideklub, MMR, Helsingørvej 16, 3200 Helsinge. www.maarumrideklub.dk
Heslegård Rideklub, Ny Mårumvej 296, 3200 Helsinge. www.hgs-rideklub.dk

Følgende klubber tilbyder også rideskoleundervisning på lånt hest/pony:
Helsinge Rideklub, HSK, Husebyvej 13, 3200 Helsinge. www.helsingerideklub.dk
Søborggård Rideklub, SØG, Søborggårdsvej 60, 3250 Gilleleje. www.soeborggaard.com/rideklub
Græsted og Omegns Rideklub, GOO, Bakkebjergvej 37, 3230 Græsted. www.rscc.dk/goo

Skriv din kommentar her: