Kulturhavnen inviterer til sommerkoncert med Hush

GILLELEJE: “Akustisk, tæt på og helt sikkert!”. Sådan lyder oplægget til en kommende koncert med Hush i Kulturhavn Gilleleje. Koncerten bliver en mere intim en af slagsen.

Det bliver ikke til koncerter med flere hundrede mennesker her til sommer, men derfor kan
koncertnavnene godt være store.

Kulturhavn Gilleleje præsenterer igen sommerkoncerter på Kulturbroen, og næste gang bliver med Hush den 14. juli kl 20. Hvis det regner bliver det indendørs på Mezzaninen, oplyser Kulturhavnen i en udsendt pressemeddelelse og lover en intim, akustisk koncert med duoen, bestående af sangerinden Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann.

Helt Hush-hush
Hush består af Dorthe Gerlach og Michael Hartmann, der ud over musikken også er livsledsagere. De har eksisteret som band siden 1997 og brød for alvor igennem i 2004 med debutalbummet ‘A Lifetime’. Siden har de udgivet fire albums, hvoraf det seneste, ‘Sand’, udkom i 2017.

Gennem årene har Hush turneret flittigt, og i forskellige konstellationer har de afsøgt grænserne i deres nordiske americana-inspirerende univers. Med over 100.000 solgte albums er de én af Danmarks største succeser inden for genren folk/countrypop/americana og har være nomineret til adskillige Danish Music Awards.

Dorthe Gerlach er desuden kendt for sin karismatiske stemme fra ’Toppen af poppen’ på TV2, hvor hun også deltager i år.

Kulturhavn Gilleleje opfordrer koncertdeltagere til at komme i god tid. Der kræves billet til koncerten for adgang til Kulturbroen samt Bolværket efter kl. 19.30. Billetter koster kr. 295,- og kan bestilles her: https://www.gillelejebio.dk/MovieDetails.aspx?movieId=6617

Leave a Reply