Kultursalon på biblioteket: ‘Sorg når man mister langsomt’

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse/Jørn Henrik Olsen.

HELSINGE: Den sidste Kultursalon i denne omgang foregår onsdag den 26. februar kl. 19.00-21.00, hvor forfatter og forsker Jørn Henrik Olsen sætter fokus på emnet ’Sorg når man mister langsomt’.


Kultursalonerne på Helsinge Bibliotek har været meget velbesøgte her i januar og februar måned, og nu er det blevet tid til den sidste i rækken.

“Aftenens tema vedrører det langsomme og slidsomme farvel, når en sygdom udvikler sig over længere tid. Derfor opfordres for eksempel pårørende til personer med demens, Alzheimers eller Parkinson, hvor betydelige og langvarige psykosociale belastninger finder sted. Alvorlige forandringer som tab af hukommelse, sprog, tids- og rumfornemmelse og ikke mindst samliv kan være en barsk udfordring for livsvidnerne omkring. Disse sygdomme kan bedst beskrives som en dybt indgående sorg og krise”, forklarer Jørn Henrik Olsen i en udsendt pressemeddelelse.

Alle interesserede er velkommen til at dukke op. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål til aftenens oplæg.

Det er gratis at deltage, men der ønskes tilmelding via Helsinge Biblioteks hjemmeside. Det kan du gøre her: Tilmelding.

Skriv din kommentar her: