Kunne ikke komme ud: Handikapbil røg baglæns nedad stejl skrænt

VEJBY STRAND: To personer sad i en noget ærgerlig position, da deres bil – en VW Transporter – var røget baglæns nedad en stejl skråning på Strandbakken. Gribskov Beredskab rykkede ud for at hjælpe de to personer tilbage på fast grund.

Teknisk set var de to personer fanget i bilen, idet der var tale om en handikapbil og bilens fører sad i en kørestol som gjorde at han ikke på nogen måde kunne komme ud, ligeledes var bilens position heller ikke noget som talte for at man selv skulle forsøge sig med at komme ud.

Uheldet skete på den meget stejle vendeplads for enden af Strandbakken, et sted som i den grad lever op til sit navn, føreren af handikapbilen kom galt afsted da han af ukendt årsag mistede kontrollen over sin bil på den meget stejle vendeplads.

Bilen rullede baglæns, ud i det tætte krat som viste sig at skjule en voldsomt stejl skrænt og bilen røg herefter baglæns nedad skrænten hvor den ente med at holde effektivt skjult i buskene med mindre man stod nede på pladsen.

Bilens fører og en passager kom heldigvis ikke noget til, og kunne selv rekvirere hjælp via 1-1-2. Af naturlige årsager turde de ikke forsøge at komme ud på nogen måde, da de ikke vidste om bilen kunne ryge endnu længere nedad skrænten.

Brandfolkene endte med at trække bilen op på sikker grund, med de to personer i bilen, ved brug af spillet på brandsprøjten. Det skete stille og roligt, og bilen kom retur på asfalten ganske udramatisk.

Efter fjernelse af div smågrene og en hurtig inspektion på stedet, kunne bilen køre fra stedet ved egen kraft – men vil formentlig komme en tur omkring et værksted for at sikre at der ikke er sket nogen skader på bilen.

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com