Kunstværkstederne inviterer til fernisering

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Collage: Presse.
HELSINGE: Kunstværkstederne i Ramløse inviterer til fernisering på den årlige efterårsudstilling, som finder sted i Helsinge Kulturhus lørdag den 3. oktober.

Kunstværkstederne, der tidligere havde til huse på Møllestien i Helsinge under navnet Kunstværkstederne Møllestien, er faldet godt til i Ramløse.

– Vi har tre store, gode værksteder – et keramikværksted og et atelier på Ramløse skole og et grafikværksted i RAMhuset. Vi har netop fået en ny stor stentøjsovn til vores keramikværksted takket være en kærkommen donation fra Velux-fonden og vores medlemstal er stigende, lyder det fra formand Eva Top.

Foreningen har i tråd med mange andre måtte holde lukket i en periode grundet Coronakrisen, men medlemmerne har i stedet arbejdet ihærdigt hjemme og kan derfor igen præsentere en udstilling med malerier, akvareller, tegninger, grafik og mixed media.

Der bliver under ferniseringen budt på et glas vin samt et musikalsk indslag. Sundhedsstyrelsens vejleding vedrørene Covid-19 vil blive fulgt, lyder det fra foreningen i en udsendt pressemeddelelse.

TID. Fernisering: Lørdag den 3. Oktober kl. 13-15. Udstillingen varer frem til den 17. oktober og kan ses i bibliotekets åbningstider.
STED: Helsinge Kulturhus, Skolegade 43, Helsinge.
ENTRE: Gratis, alle velkomne.

 

 

 

Leave a Reply