Kvindefællesskab inviterer til foredrag med Janne Franck

HELSINGE: Kvindefællesskabet i Helsinge inviterer til en foredragsaften med Janne Grønborg Franck, som er aktiv i Venligboerne. Hun er del af en gruppe, som forsøger at skaffe økonomi til at genforene uledsagede børn med deres familier. Hør om hendes erfaringer.

Mød Janne Franck når hun gæster Frivilligcenter Helsinge den 15. september kl. 14-16. Hun vil dele ud af sine erfaringer fra det virkelige liv, blandt andet hvordan det føles, når børn og forældre mødes for første gang i flere år.

Janne Grønborg Franck. Foto: Presse.

Adgang er gratis, men du skal tilmelde dig via hjemmesiden, hvor du også kan vælge at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du automatisk får information om nye aktiviteter. (Links nedenfor).

Om Kvindefællesskabet
Kvindefællesskabet i Helsinge er for især lokale kvinder i alle aldre, der har lyst til at deltage bl.a. i kulturelle begivenheder og besøge udstillinger og høre oplæg sammen.

“Formålet med kvindefællesskabet er også at nogle måske finder sammen om fælles gamle eller nye interesser uden om gruppen så der på den måde er endnu større udbytte af aktiviteterne”, lyder beskrivelsen i en udsendt pressemeddelelse.

Læs mere på hjemmesiden https://sites.google.com/view/kfhelsinge/, hvor man også tilmelder sig arrangementet. Spørgsmål kan stilles til kfhelsinge@gmail.com.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Annonce:

Annonce:

Skriv en kommentar