Kvindelig bilist på hospitalet efter kollision i lyskryds

(Foto: Allan Andersen)

GILLELEJE: Fredag formiddag kolliderede to personbiler i lyskrydset ved OK tanken på Bonderupvejen, muligvis havde den skarpe sol en finger med i spillet.

En kvindelig bilist fra Gilleleje måtte en tur på hospitalet til kontrol, efter en kollidion med en modkørende bilist. Uheldet spærrede krydset i knap en lille havl time, men der var hurtigt ryddet op eftersom der ikke var nogen som kom noget alvorligt til.

To bilister kørte med en vis afstand ad Bonderupvejen i retning mod Nødebo, og ved passage af lyskrydset ved OK tanken, kører en modkørende bilist pludselig lige ind foran den kvindelige bilist som var fører af den grå bil.

Det er ukendt hvorfor bilisten i den mørke personbil pludselig foretog et venstresving, ind foran kvinden, men der kan være tale om at sollyset ind i lyskurven har spillet bilisten et puds eller en simpel fejlberegning af trafikken – dette er noget som politiet pt. undersøger i forbindelse med vidneafhøringerne foretaget i sagen.

De to biler endte begge voldsomt skadede midt på vejbanen, men såvel brandkøretøjer som ambulance og politi var hurtigt fremme på uheldsstedet, og fik taget sig af de implicerede personer. Mens brandfolkene hurtigt kunne påbegynde oprydningen på uheldsstedet, undersøgte ambulanceredderne de uheldige bilister, og ifølge de få oplysninger der er omkring uheldet blev kun den kvindelige bilist kørt til sygehuset for en sikkerheds skyld.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
Skriv din kommentar her: