Landsdækkende tiltag: Tag med på fælles gåture i hele Danmark

GRIBSKOV: Det er sundt at gå, og fællesskaber styrker livskvaliteten. Det er blandt budskaberne til en kommende uge, hvor hele Danmark tager vandrestøvlerne på. Også i Gribskov er der flere gode tilbud til en fælles gåtur, og du kan sågar arrangere din egen tur og invitere andre. 

’WE WALK – hele Danmark går sammen’. Sådan lyder sloganet for en kampagne, der forhåbentlig skal få så mange ud på vandrestierne som muligt. Der er planlagte en hel uge med gåture over hele landet, og Gribskov er selvfølgelig blandt tilbudene. Det hele ‘går’ af stablen fra og med 11. oktober.

“WE WALK er for alle og går i al sin enkelthed ud på at få danskerne ud at bevæge sig sammen – med familien, naboen, kollegaerne eller kammeraterne. Store som små, unge som gamle kan være med, når alle inviteres ind i WE WALK-fællesskabet”, lyder det i en udsendt pressemeddelelse.

Kom med ud at gå
I Gribskov er der planlagte flere muligheder for at gå sammen. Det er også muligt at oprette sin egen tur og invitere andre med. Der er allerede oprettet flere spændende gåture.

Du kan oprette din egen tur og finde andre ture på gribskovgaarsammen.dk.

WE WALK?
WE WALK arrangeres af ’Bevæg dig for livet – Løb og gang’, som er et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik.

Visionen er at gøre Danmark til intet mindre end verdens mest idrætsaktive nation inden udgangen af 2025.

DGI og Danmarks Idrætsforbund driver Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com