Løkkes hund er fundet

Beauty (til højre) er stadig forsvundet. Foto: Privat.
GRÆSTED: Efter en lægere eftersøgning er tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussens hund blevet fundet – og i god behold.

Familiens hund blev fundet tidligere i dag omkring kl. 10 blot 150 meter familiens bolig. Den blev fundet af en nabo, og er i skrivende stund til undersøgelse hos dyrlægen.

RELATERET LÆSNING: Folk valfarter til Græsted for at finde Løkkes hund

På Facebook skriver Lars Løkke Rasmussen følgende:

“For godt fire døgn siden blev Beauty forskrækket af kanonslag og forsvandt. Her til morgen blev hun fundet – kun 150 meter fra vores hus i Græsted, hvor hun var faldet i en dyb udgravning. Husejeren har flere gange set efter hende der, så hun er formentlig først faldet derned i nattens løb.
Det har varmet vores hjerter, at så mange mennesker har engageret sig i eftersøgningen af hende. 1.000 tak til jer alle sammen – og ikke mindst dem i gruppen “Eftersøgning – Beauty”, der har uddelt flyers og gennemsøgt hele Græsteds omegn over de seneste dage. Hvis tiderne tillod det, ville vi invitere gruppen til “hundefest” i Græsted, men det kan vi forhåbentlig gøre til sommer
Efter lidt varme tæpper og lidt godbidder er Beauty lige nu til dyrlægen med Sólrun. Hun er lagt i drop og vi håber hun er ok.
Man skal nok være hundeejer for at kunne forstå det her, men vi er enormt lettede og meget taknemmelige.
Kærlig hilsen
Sólrun & Lars”

Leave a Reply