[Lørdag] Tag til afterski-party i Græsted

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Genrefoto: Hsvall, Pixabay.

GRÆSTED: Både kroen og baghaven tages i brug, når Græsted Kro på lørdag inviterer til festlig afterparty fra og med kl. 15 og natten ud. 


Afterski-party er efterhånden blevet en af de store traditioner på Græsted kro, og selv om vinteren i år ikke helt har været som håbet for de skiglade, så skal det ingen hindring være for den lokale kro i Græsted.

Her inviterer man fra og med lørdag kl. 18.30 på fællesspisning, hvor kroens festklædte personale serverer klassisk jægergryde med kartoffelmos.

Efter spisning er der særlig ‘Afterski Party Bingo’ med sjove præmierer og kort efter går aftens live band “STRAY” på scenen og sætter gang i dansegulvet med fællessang og dansehits fra de seneste årtier. Og kombineret med en god omgang Jægermeister er der lagt op til en festlig aften.

DJ Pap Pharfar underholder i diverse pauser.

Vil du gerne med til det hele, så koster fest med spisning 225 kroner. Læs mere her: Afterski i Græsted.

Gratis alpefest i baghaven
Kommer du lidt tidligere, så kan du allerede fra og med kl. 15 samme lørdag holde alpefest i kroens baghave. Her er entreen ganske gratis, men meget afhænger af vejret, så hvis det ikke regner for meget er baghaven til anledningen lavet om til et festligt alpeland med udskænkning, musik og alt hvad der ellers hører sig til for at erstatte den kedelige ‘vinter’stemning her i kongeriget.

Skibaren tilbyder:

Jägerbombs
Lumumba
Glüwein
Kolde fadøl
Dunkel Weissbier
Shots og meget mere…

Skriv din kommentar her: