Lokal professionel bokser tror på fremtiden trods Covid-19 bremsen

GILLELEJE: I februar måned så alt godt ud, men den 11. marts væltede alt som et korthus for den 19-årige professionelle bokser, Oliver Møllenberg. Ligeldes gik alt i stå for Gilleleje Bokseklub, som TV Nordkysten også har haft en samtale med.

 

– Vi må jo bare stå udenfor og kigge ind i vores lokaler, hvor alt udstyret bare venter på at komme i brug igen, siger formand for Gilleleje Bokseklub, Thomas Møllenberg, til TV Nordkysten.

Klubbens mange medlemmer, både i selve bokseklubben og i fitness afdelingen, Base Camp Fitness, har siden d. 11 marts ikke kunnet komme i lokalerne og træne. Hvad dette har betydet for bokseklubben og formen hos klubbens boksere har TV Nordkysten hørt mere om i interviewet til denne artikel.

Katastrofe for ungt boksetalent
Det var intet mindre end en katastrofe som ramte den 19-årige professionelle bokser, Oliver Møllenberg, d. 11. marts. Alle planerne for året 2020 røg direkte i skraldespanden og det samme gjorde det økonomiske sikkerhedsnet idet aflyste stævner betød ingen indkomst.

Hvad Oliver Møllenberg så gjorde og gør nu, det har TV Nordkysten hørt nærmere indtil i interviewet i denne artikel.

Oliver Møllenberg har mødt mange bump på sin vej, men bla. med den nye promotor ser det nu grønt ud for hans karriere.(Foto: Allan Andersen)
Formand Thomas Møllenberg ser frem til at klubben igen kan åbne og medlemmerne komme i gang igen. (Foto: Allan Andersen)
Skriv din kommentar her: