TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Lokale boksere klar til et brag af et DM

SPORT: Danmarks Bokse-Union (DaBU) glæder sig til endnu engang at kunne byde velkommen til toppen af dansk amatør boksning til et DM i Gilleleje den sidste weekend i november.

Gilleleje er en klub og en by der tidligere har løfte en del store boksebegivenheder i form af DM og nordiske mesterskaber. Derfor forventer DaBU et spændende og underholdende DM der takket være Gilleleje Bokseklubs mange frivillige kræfter forløber praktisk perfekt og i en flot kulisse, skriver DaBU i en pressemeddelelse.

Det bliver muligvis ikke det største DM i forhold til antal tilmeldte, men blandt de 94 tilmeldte boksere gemmer der sig verdensklasse amatør kampe med nogle meget spændende vægtklasser, og mange af dem uden åbenlyse favoritter.

Således er bla. den store supersværvægter og tidligere Sauerland professionelle bokser Kem Ljungquist tilbage blandt amatørerne, og det bliver spændende om han kan vippe den nuværende danske mester Thomas Vinther af supersværvægts tronen.

Også i de lettere klasser som letvægt og weltervægt er der store og spændende grupper. I weltervægt burde man antage at den rutinerede landsholdsbokser Nicolai Terteryan fra Vejle er stor favorit, men i Vollsmose og den lokale bokseklub er der i årets løb bosat sig en udenlandsk bokser med 145 kampe som bokse Danmark endnu ikke har set i kamp. Der ligger potentiale til en overraskelse eller som minimum nogle fantastisk tætte kampe.

GBK: Sofie klar til udfordringer
Gilleleje Bokseklub har i flere år satset på talent arbejdet, dette har medført at Sofie Rosshaug i oktober måned fik bronze til EM, vi er tvivl om der er nogle der har modet til at stille op mod Sofie til DM, hvis dette ikke sker, kommer Sofie til at møde en stærk bokser fra Irland fredag aften. De øvrige tre boksere som er tilmeldt DM er Mathias Raimer, Steven Windemuth og stortalentet Silas Gryholt som i foråret deltog ved europamesterskaberne og er regerende Dansk Mester.

Lørdag aften er GALLA FIGHT NIGHT
Her skal Gillelejes professionelle bokser Oliver Møllenberg på en spændene opgave mod Jamshid Nazari fra Norge. Oliver kender Jamshid Nazari da han de flere gange har brugt hinanden som sparringspartner op til deres kampe. Og i disse træningskampe er der virkelig blevet gået til den – der er blevet “taget og givet af et godt hjerte”. Vi er forberedt på at kampen kan blive helt lige, så der venter virkelig et spændene opgør om hvem der er den bedste i norden, kampen går over 8 omgange af 3 minuter.

Udover Oliver Møllenberg er på programmet kommer 4 andre lokale Gilleleje Boksere på programmet. Den hårdtslående mellemvægter Rasmus Clemmesen, den altid fightende letweltervægtbokser Nicolai Wie og teknikren Magnus Tolsgaard som bokser sin kamp i sværvægt og til sidst bronze vinderen fra europamesterskaberne Sofie Rosshaug hvis der ikke er tilmeldt nogle boksere i hendes vægtklasse til DM.

Stævne info:
Fredag kl. 19:00 indledende kampe om DM
Lørdag kl. 10:00 semifinaler kampe om DM
Lørdag kl. 18:30 GALLA FIGHT NIGHT, professionel kamp, 4 lokale Gilleleje boksere og 5 kampe om DM 2021
Søndag kl. 10.00 Finale kampe om DM 2021

Køb din Billet HER – eller hos Super Brugsen Gilleleje.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links